onsdag 10 november 2010

Sveriges säkerhetspolis driver Bilderberg gruppens propaganda fullt ut!

Du är hotad, Sverige hotas, demokratin är hotad... vi skall rädda dig från dessa hemska terrorister!


Det är inte svårt att se att SÄPO går Bilderberg gruppens och Rothschild´s ärenden. Sveriges maffia-organisation (Regeringen) har givit SÄPO order om att driva Adolf Hitlers välkända taktik för att förmå svenska folket att godkänna allt regeringen gör och dom nya smyglagarna som raderar ut våra mänskliga rättigheter. Hermann Göring beskrev taktiken och sade, "med skrämselpropaganda kan regeringen få folket att godkänna allt bara "hotet" försvinner". Det är samma taktik som USA:s regering drivit sedan Bush & Co noga studerat dom tyska nazisternas taktik och tagit hand om alla forskare/vetenskapsmän som arbetade för Adolf Hitler.

Sveriges regering är en massmördar-organisation som har sålt ut Sverige och alla som bor i Sverige till Bilderberg gruppen/Rothschild. Familjen Rothschild är mäktigast inom Bilderberg gruppen. Rothschild äger sedan flera år Sveriges Riksbank. Bilderberg gruppen förstod sedan länge att alla dom förändringar som denna kriminella organisation vill uppnå, inte kan slutföras under en månads tid. Och absolut inte utan att skapa sjukdomar, krig, kriser, konflikter, hot... och rädsla hos folket. Rädsla först och resten sköter sig per automatik. Titta bara på valresultatet i det senaste valet i Sverige, vad såg Ni?

- Jo, man ser total förvirring och rädsla!

"För säkerhets skull" tänker 80% av Sveriges befolkning när den socialbidragstagande/socialbidragsberoende klubben (Media) lägger ut SÄPO:s och Reinfeldt´s utlåtande kring hotet från terrorister. "För säkerhets skull" svenskarna kommer att vara den grupp som leder oss alla rätt in i den nya världsordningen där vi alla blir slavar åt Bilderberg gruppen och där demokrati betyder, "du som kritiserar regeringen är terrorist".Genom att vara tyst och likgiltig samt rädd har alla (Goyim) dömt våra barn och barnbarn till att bli slavar åt en liten grupp svårt sjuka varelser som inte har mänskliga känslor och bryr sig inte om vår miljö.

Se ett utdrag nedan från SVT Aktuellt 30 Okt 2010 kl 19.30, där polisens presstalesman Björ Blixter presenterar polisens och regeringens genomskinliga lögner för hela svenska folket, hör samtidigt hur pinsamt han ljuger in sig i ett hörn.




Det gamla gänget är tillbaka!!!


Äldre artiklar kring SÄPO´s propaganda, klicka på länken nedan.

http://corruptio.blog.com/2010/05/18/sapo%C2%B4s-roda-saftblandare-ar-pa-misstankt-terrorist-anhallen/

Uppdatering 2010-10-31.

Terroranhållna släppta i Göteborg




Oklart om misstankar kvarstår.




GÖTEBORG. På lördagen greps fyra män misstänkta för förberedelse till terrorbrott. Två kom senare att släppas medan de andra två anhölls. Nu har dock även de två anhållna männen försatts på fri fot, skriver Aftonbladet.

Männen, mellan 28 och 48 år från Syrien, greps av insatsstyrkan som slog till med full kraft och senare fick kritik för gripandeprocessen. Något polisen inte ville kännas vid. I stället beskrev de gripandet som odramatiskt.

Polisen var tidigare övertygad om att männen planerade att spränga en bomb i centrala Göteborg under lördagen. Om misstankarna mot männen nu helt avskrivits är i nuläget oklart.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar