onsdag 10 november 2010

Polisstaten försöker att tysta det fria ordet!

Sveriges polis har nu visat sitt rätta ansikte. Ingen får inte kritisera polisen eller rättsväsendet för då kommer polisen och hämtar dig och tar din dator. Du får heller inte kräva skadestånd utav regeringens underorganisationer och dom som jobbar där, för då anmäler tjänstemännen dig för olaga hot. Åklagare och poliser används utav kriminella tjänstemän som storebror mot enskilda för att tjänstemännen vill undvika att bli skadeståndsskyldiga.




Det är kränkande att domare och nämndemän sitter högre upp än vad den åtalade och advokaten gör.

Anhållan pga hot


Corruptio fick hembesök den 19 oktober utav Stasi-polisen pga att bloggens innehåll retat poliser, åklagare och andra fega kräk som inte vill bli kritiserade och utpekade som dom brottslingar dom är. Göteborgs-åklagaren Peter Larsson begärde om anhållan pga fyra fall utav hot mot tjänsteman alternativt ofredande. Kriminella poliser , åklagare, nämndemän och justitieråd hade anmält corruptios skadeståndskrav för att dom kände sig "hotade".

Du skall vara rädd och visa respekt annars kommer vi och låser in dig. Polisman Andreas Hammarnäs (utredare) trodde att han skulle glida och göra sina föräldrar stolta över sin duktige polis-son. Istället fick han, rakt i nyllet veta att han var en medlem i en kriminell organisation som hjälper pedofil-polischefer att dölja sina våldtäkter på minderåriga tjejer. Att han är en nyttig idiot som går kriminella kollegors skitiga ärenden.




Andreas Hammarnäs, polis i Jönköping.

Polischefer i barnporrvideo


Det är just vad gripandet berodde på, corruptio skulle bort från internet omedelbart för att Stockholms polischefer skulle ges chans att skydda sig mot dom nya och mycket graverande bevisen corruptio erbjöds kring polischefernas trafficking, våldtäkter mot minderåriga och annan grov brottslighet som pågått sedan minst 12 år tillbaka. Polisledningen i Stockholm avlyssnade corruptios internet och drabbades av panik när dom fick se/höra erbjudandet corruptio fick kvällen innan gripandet. Full sekretess, inga samtal till advokat, tjat från utredare Hammarnäs om att slippa kalla på advokat, ingen rätt till penna och papper, ingen rätt till lagboken och inte ens rätten att få sin egen förundersökning eller kunna läsa målsmäns förhör.Han får inte ringa någon, så lydde driektiven från den korrupte lilla horungen i Göteborg som kallar sig för åklagare Peter Larsson.


"Det har inget med bloggandet att göra" sade åklagare Peter Larsson till media. Men då kan man ju fråga sig varför datorer beslagtogs och varför sökte polisen febrilt efter mobiltelefoner?

- Och varför i Jönköping?... det påstådda brottet skedde inte där, enligt lagen skall fallet inte hållas av polisen i Jönköping utan i den kommun brottet skett!

Corruptio verkar enligt åklagare Peter Larsson och polisen i Jönköping vara på samma nivå som Usama Bin Laden eller Al-Qaida för polisen har sedan fem åt använt sig utav alla medel tillgängliga för att avlyssna corruptio.

Nedan följer några artiklar från media.

Bloggare som hotade hovrätten har släppts


Av Daniel Hultqvist den 22 oktober 2010 kl. 11:27

En 43-årig man från Landskrona har släppts av polisen i Jönköping. Mannen har suttit anhållen efter att han på sin blogg kritiserat rättsväsendet. Senast vid lunchtid under fredagen skulle en 43-årig man från Landskrona begäras häktad. Mannen, som greps i tisdags, fördes i veckan till polisstationen i Jönköping där han sedan några dagar tillbaka suttit anhållen.

Men mannen, som driver en omdisktuerad blogg där han riktar kritik mot polisen och rättsväsendet, får nu gå fri. 43-åringen, som är dömd för bland annat vapenbrott, har sedan en tid tillbaka trakasserat tjänstemän på Göta hovrätt i Jönköping.
- Han har släppts, bekräftar Ann-Christine Alm, medieinformatör hos polisen.
Jnytt har sökt åklagaren Peter Larsson vid internationella åklagarkammaren i Göteborg och även polishandläggaren Andreas Hammarnäs för en kommentar, men utan resultat.


Skånsk bloggare gripen av polis


Malmö. En bloggare från Skåne har gripits av polis misstänkt för bland annat hot mot tjänsteman. Den 43-årige mannen greps i sitt hem i går förmiddag, anhölls och fördes till Jönköping för förhör. Polisen i Jönköping vill inte kommentera TT:s uppgifter om att mannen gripits med anledning av något han skrivit på sin blogg. Förundersökningen leds av internationella åklagarkammaren i Göteborg där ingen ansvarig har gått att nå.

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/477062-bloggare-gripen-av-polis

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/477543-gripne-bloggaren-anhallen-i-dag

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/article477941.ece

Husrannsakan hos anhållen bloggare





En bloggare från Skåne har anhållits efter att ha gripits av polis i sitt hem. Den 43-årige mannen är misstänkt för bland annat hot mot tjänsteman. Han har förts till Jönköping för förhör.

En bloggare från Skåne har anhållits efter att ha gripits av polis i sitt hem. Den 43-årige mannen är misstänkt för bland annat hot mot tjänsteman. Han har förts till Jönköping för förhör. Varken polis eller åklagare vill kommentera TT:s uppgifter om att mannen gripits med anledning av något han skrivit på sin blogg.


På onsdagseftermiddagen genomförde polisen en husrannsakan i bloggarens lägenhet. Enligt hans hustru beslagtogs flera datorer.


Åklagare Peter Larsson - Infiltratör Sinisa Nikolic alias Alexandar Markovic.


Åklagare Peter Larsson drev målet kring kidnappningen utav SIBA-chefen Fabian Bengtsson och utpressningen mot SIBA-chefens familj, i vilken polisens infiltratör, Sinisa Nikolic, dömdes för. Kammaråklagare Peter Larsson bekräftade vid en presskonferens i Göteborgs polishus på torsdagen att han inte är övertygad om att alla iblandade har avslöjats.


Sibachefen Fabian Bengtsson uppger också redan i det första polisförhöret efter frisläppandet att han varit i kontakt med tre män under vistelsen i lägenheten på Gudmundsgatan.


Utpressare utnyttjade kidnappardramat


GÖTEBORG: Samma dag som Fabian Bengtsson kidnappades begärde polisen hjälp av polisinformatören Sinisa Markovic, 27 år, mannen som nu åtalats för försök till grov utpressning.

I augusti 2002 ställdes Sinisa Nikolic, som senare bytte namn till Markovic, under polisens beskydd efter att ha informerat om sina kriminella vänner i gängkretsar i Göteborg. I höstas flyttade han till i Österrike tillsammans med sin syster Bozana. De båda bröt alla kontakter med Sverige. Bara den svenska polisen visste var de bodde. I samband med kidnappningen av Fabian Bengtsson aktiverades polisens källor. Sinisa Markovic kontaktades av kriminalkommissarie Per Ottosson vid länskriminalens underrättelserotel. Ottosson hade under en tid "drivit denna registrerade källa med varierande resultat", skriver spaningschefen Sven Alhbin i en promemoria.



Spelet bakom Fabians kidnappning


(GP/Per Nygren)



Aldrig har polisen varit så tyst som under kidnappningen av Sibadirektören Fabian Bengtsson. Det var därför rösten i telefonen piggade upp. "Du vet väl vem de tog i Wien? Det är den jävla polistjallaren Sinisa".





Det var en söndag i mitten av februari 2005. Jag var hemma med feber men rösten i telefonen gjorde mig frisk. Jag åkte in till jobbet, kollade de uppgifter jag hade om Sinisa i mina papper, ringde ett par samtal och skrev: "Den 27-årige man som enligt vad GP erfar sitter häktad i Wien misstänkt för delaktighet i kidnappningen av Fabian Bengtsson, betraktas i kriminella kretsar som polisinformatör..."

Sinisa, polisens informatör, dömdes för medhjälp till försök till grov utpressning till två års fängelse.

En människas liv stod på spel

Det visade sig att polisen kontaktat sin informatör samma dag som Fabian Bengtsson kidnappades för att få hans hjälp i utredningen. Sinisa hade fått polisens beskydd 2002 och med dess hjälp börjat ett nytt liv under nytt namn i Österrike. När han nu kontaktades av polisen grep han tillfället för att försöka tjäna en slant genom att pressa familjen Bengtsson på pengar. Under de sjutton dagar då Fabian Bengtsson hölls fången var polisens tystnad begriplig. En människas liv stod på spel. När Sinisa greps i Wien var polisens fortsatta tystnad kanske också skammens.

Är åklagare Peter Larsson inblandad i mörkläggning kring infiltratör Sinisa Nikolic alias Sinisa Markovic och Göteborgs-polisens (Per Ottosson/Sven Albin) illegala drivning utav dennna civila person?


- I så fall har en jävsituation uppstått mot corruptio. http://sv.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4v


Nedan kan Ni lyssna på infiltratörens berättelse (omedveten om att han spelades in) kring sin inlandning i Växjö vapenhärva. Utredare i Växjö fick order av Thomas Bodström att inte dra in polisens civila infiltratörer i vapenhärvan.


[audio:http://corruptio.blog.com/files/2010/05/Sinisa-pratar-om-polisens-infiltratörsha.mp3|titles=Sinisa pratar om polisens infiltratörsha]

[audio:http://corruptio.blog.com/files/2010/04/sinsia-berattar-om-byte-mad-ahlberg-vapen-mot-guld.mp3|titles=sinisa-berattar-om-byte-mad-ahlberg-vapen-mot-guld]

[audio:http://corruptio.blog.com/files/2010/04/sinisa-nikolic_ahlbergs-kannetecken.mp3|titles=sinisa-nikolic_ahlbergs-kannetecken]


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar