onsdag 10 november 2010

Korruptionen inom rättsväsendet eller skandalen kring kungen?

Man måste ha klart för sig att kung Carl XVI Gustav´s horeri är inte i närheten så allvarligt som korruptionen inom polismyndigheten, åklagarmyndigheten och justitiedepartementet. Frågan är hur det är möjligt att kungliga hovet kan ge order till justitiedepartementet som i sin tur ger olagliga direktiv till polismyndigheten och åklagarmyndigheten att avlyssna författare, journalister och deras källor för att skydda kungens sketna renomé?

I ett "demokratiskt" land som Sverige anhålls, kidnappas och hotas journalister för att polismyndigheten, åklagarmyndigheten och justitiedepartementet skall få möjlighet att stoppa boken, "Carl XVI Gustav - Den motvillige monarken" och den videofilm vi på corruptio erbjöds att få där polischefer och andra makthavare syns begå grova övergrepp mot narkotikaberoende flickor.

Sverige styrs utav en hänsynslös maffia som utåt sett beskriver sig som demokratisk och human, men sanningen är att denna maffia, regeringen i Stockholm, är världens största bluff och är den regering som mördar en miljon barn varje år i Afrika, Irak, Palestina och Afghanistan för att kunna sälja mer vapen och råna länder på naturtillgångar.










Mänskliga rättigheter, demokratin, yttrandefriheten och journalisters rätt till granskning av tjänstemän kränktes och hotades utav Beatrice Ask, åklagare Peter Larsson, polismyndigheten i Stockholm/Jönköping/Landskrona, för att skydda denna Tomte från att avslöjas som sexköpare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar