onsdag 10 november 2010

Fulspel från regeringen och polisen för att dra bort uppmärksamhet från polisens och elitens kriminalitet

Avlyssnad källa kontaktar corruptio ang. trafficking

"Jag har haft span på mig sedan 22 månader pga något som snart kommer ut i media", sade källan till corruptio den 18 oktober 2010 kl. 23:15. Corruptio-journalistens mobiltelefon lyser upp, slocknar, lyser upp och slocknar igen under konversationen med källan. Samtidigt hackas Corruptio´s dator utav rysk maffia (Kaspersky - Moskva) på uppdrag utav Sveriges regering och polismyndighet. Följande morgon grips corruptio-journalist på order från Beatrice Ask till den korrupta åklagaren Peter Larsson. Det påstås att corruptio´s skadestånskrav mot domare är hotelser, "dom kände sig hotade" påstod polisens utredare Andreas Hammarnäs.

Att skadeståndskraven var upp till 13 månader gamla ville dom styrda utredarna i Jönköpings polismyndighet inte diskutera

Polisens taktik (undanmanöver) för att skydda sig själva och maktens män

Regeringen och polisen kände till att den 20 maj 2010 skulle media skriva om att den idag 27-årige bosniern fått resning beviljad kring att han provocerades av polis att köpta vapen år 2003. Polismannen som sålde vapnen var Olle Liljegren som sedan satte dit bosniern vilken fick 1,5 års fängelse. På uppdrag utav justitieminister Beatrice Ask gjordes, samma dag artiklar kring bosnierns fall kom ut, en undanmanöver för att svenska folket inte skulle uppmärksamma polisens vapenförsäljning och skandalerna kring brottsprovokationer. Fler än 100 poliser gjorde husrannsakan hos Hells Angels den 20 maj 2010. Polisen fixade pressmöte och blåste upp "kampen mot organiserad brottslighet" så mycket det bara gick. Allt för att mörka och begrava artiklarna kring den felaktigt dömde bosniern och att polisen sålt vapen som ej fanns protokollförda någonstans.

Regeringens och polisens taktik för att mörka boken om kungens horerier

Exakt samma taktik användes dagarna innan boken "Carl XVI Gustav - Den motvillige monarken" fick mediauppmärksamhet. Polisen i Göteborg varnar om bombhot och ett falskt hot skapas där en invandrarfamilj skräms halvt ihjäl och fyra oskyldiga män grips vilka anklagas för förberedelse av terroristbrott.



Nedan kan Ni läsa artiklar, förundersökningsprotokoll som styrker corruptio´s påstående.




Polis riggade vapenaffären Provocerade fram brott - 27 åring frias


En 27-årig man som suttit i fängelse för vapenbrott kommer nu frias i efterhand på grund av att länskriminalpolisen i Stockholm genomfört en olaglig brottsprovokation. Fallet är unikt, och mannen kommer nu kommer kräva ett stort skadestånd av staten.

Publicerad 21 maj 2010




TV4Nyheterna har tagit del av dokumentet som friar den i dag 27-årige mannen från ett grovt vapenbrott 2003. 27-åringen köpte då en kulsprutepistol, men vapenaffären var riggad av länskriminalpolisen i Stockholm. Åklagare slår nu fast att 27-åringen olagligt lurades in i vapenbrottet som ledde till ett år i fängelse.

Flera provokationer


Vapenaffären är en av flera kända provokationer som leddes av dåvarande kriminalkommissarien Olle Liljegren. Den aktuella kulsprutepistolen var i själva verket i polisens ägo, enligt åklagaren hade kommissarie Liljegren själv provskjutit den några månader före den riggade försäljningen. Och åklagaren presenterar i sitt yttrande fler detaljer kring kommissariens inblandning i vapenaffären på Vanadisvägen.

Tror på taktik


Frikännandet är förstås en seger, men 27-åringens försvarare Nils Hillert beklagar att han inte får ut fler detaljer kring polisens provokation. Han tror att polis och åklagare av taktiska skäl valt att lägga sig platt i det här fallet för att inte behöva offentliggöra fler detaljer.


Husrannsakan i Hells Angels lokaler


Publicerad 20 maj 2010

Enligt Västerbottens-Kurirens nätupplaga så grep polisen tre personer, två män och en kvinna, efter en razzia vid MC-klubben Red devils klubbhus på bostadsområdet Teg i Umeå. Det skedde också på onsdagskvällen. Vk.se uppger att polisen även där gjort vissa beslag. De tre gripna anhölls misstänkta för narkotikabrott och dopingbrott.

Polisen har också agerat mot Hells angels klubblokal i Gunnilse, Göteborg.




Tolv personer anhållna efter tillslagen mot Hells Angels


2010-05-20

Automatvapen, sprängpatroner, narkotika, bilar, motorcyklar och smycken.
Beslagen gjordes vid polisens stora razzia mot mc-klubben Hells Angels.
- Tolv personer sitter anhållna, säger Jan Strannegård vid polisen i Västra Götaland.

Skrev bok om kungen
- fick sparken från P3




Tove Meyer.
Tove Meyer. Foto: Johan Ljungström/Sveriges Radio






Boken ”Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken” är inte ens släppt i butik än. Men den får redan konsekvenser. En av de tre författarna har fått sparken från sitt jobb på Sveriges Radio på grund av sin medverkan, skriver Dagens Nyheter. Den hemliga boken om Carl XVI Gustaf släpps på torsdag. Bokens författare är Tove Meyer, Deanne Rauscher och Thomas Sjöberg. Den förstnämnda av dem arbetar till vardags på Sveriges Radio P3 som researcher och för henne har bokskrivandet fått oanade konsekvenser.


”Dubbla roller”


– Jag blev inkallad till min chef i fredags. Han berättade att min projektanställning i radions P3, som var tänkt att pågå fram till sommaren, är avslutad med omedelbar verkan. Jag får lön fram till årsskiftet, men får inte längre arbeta redaktionellt. Anledningen är min medverkan i boken om kungen och att det nyhetsvärde som detta har inte gick att förena med mitt jobb som researcher.

Sveriges säkerhetspolis driver Bilderberg gruppens propaganda fullt ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar