torsdag 11 november 2010

Mona Sahlin i Malmö för att rädda sitt Socialdemonska arsle

Den Socialdemokratiska massmördaren och heroinlangaren Mona Sahlin åker till Malmö för att utnyttja Lasermannens verk för att rädda sitt Socialdemonska arsle.



Socialdemokraterna - Det pack som tillsammans med Wallenberg skapat rasism i Sverige och alla krig i världen sedan 1939.

http://www.infowars.se/

http://www.infowars.se/2010/11/11/imf-oligarkin-och-krossandet-av-fackforeningarna-1574967

Polisen i Malmö avvaktade i sju år för att gripa Lasermannen

År 2003 sköts två personer ihjäl i Malmö/Lindängen. En äldre man i 60-års åldern och en 23-årig man, båda invandrare, dödades med ett och samma vapen. Polisen misstänkte redan då att mördaren kunde vara en ny Lasermannen, men polismyndigheten i Malmö valde att avvakta. Och avvakta det gjorde man verkligen hos polisen i Malmö... under hela sju år käkade poliserna kakor och drog skämt som Nigger Niggersson, apejävel och sysslade med andra rasistiska "tjänsteutövningar". Denna slapphänta taktik ledde till att 20-åriga Trez kunde dödas av Lasermannen och många andra kunde skadas svårt utav Lasermannens kulor.


Ansvariga polischefer vet mycket väl om att dom har schabblat BIGTIME.


Nu gör polisen i Malmö det jobb dom skulle ha gjort redan 2003/2004.



20-åriga Trez West Persson dog pga att polisen i Malmö är rasister.

Triggades Lasermannen utav polisens rasistiska videofilm?

Markus Andersson - Obekväm konstnär?

Brev från konstnären Markus Andersson till corruptio.




Hej Corruptio,

Min story är ganska lång, men den började med att jag som konstnär blev kritiserad för att vara gammaldags och inte följa samtiden.

Men detta var inte så farligt och bara tjafs konstnärer emellan, hur som helst började jag på allvar intressera mig för några av Sverige känsligaste frågor : bland annat Palmemordet, Estoniagate och Lindhmordet.

Den synvinkel jag som konstnär hade var mer psykologisk och tidlös än detaljerad och analytisk. Jag tyckte mig se tidlösa och tragiska likheter mellan brännandet av häxor och bannlysning i gamla tider och liknande fenomen i vår tid.

Christer Petterson, Mijailo Mihailovic, Torsten Östling och flera andra personer målade jag därför för att protestera mot denna primitiva och grymma mobbning av redan utsatta individer.

Det var min övertygelse att man hade offrat dessa individer för att man inte vågade ge sig på den verkliga mördaren och uppdragsgivaren därför att den var för stark.

Feghet låg alltså bakom kampanjen mot de så kallade ministermördarna. Jag målade även andra personer som gått under när de hamnat i kläm mellan brutala politiska krafter och omvälvningar i vår tid.

En rumänsk konstnär, Dorinel Marc, bjöd in mig att ställa ut dessa målningar på Moderna museet år 2006, och inte långt senare satte kampanjen mot mig och mina tavlor igång.

Jag blev polisanmäld av en Expressenfotograf som heter Jonas Lemberg, han anmälde mig för plagiat, vilket var ett trick för att rikta blickarna från den fråga tavlan ställde.

Jag hade använt mediabilder av Christer Pettersson men samtidigt gjort om hans ansiktsuttryck lite och placerat honom i den svenska öknen tillsammans med Bibelns Syndabock. Detta hade ingen gjort innan mig så anklagelserna om plagiat var en total bluff.

Förundersökningen lades ner men Lemberg överklagade och en ny undersökning inleddes under ett halvår men även den lades ner eftersom jag inte hade gjort något brott. Trots detta skrev Bonniers advokat Danowski att jag hade gjort ett brott.

Samtidigt skrev kända kritiker i DN och Svenska Dagbladet att jag var extremist, nazist, plagiatör och dålig på att måla. Dessa uppgifter finns fortfarande kvar på nätet, du behöver bara slå ”Markus Andersson konstnär” på Google så hittar du en hel del av denna kampanj.

I februari 2007 ställde jag ut några tavlor på en fest som bokförlaget Leo förlag anordnade, bland annat tavlan på Christer Pettersson. Jag höll också ett tal där om min syn på honom som tacksam Syndabock.

Efter detta skrev Katrine Kielos en mycket förtalande artikel i Expressen; ”Mörkbrun skymning”, och två dagar senare stod det i DN att överåklagare Sven Erik Alhem hade inlett en ny förundersökning mot mig och min tavla.

Jag hade tänkt ställa ut på Skogskyrkogården utanför Stockholm i maj 2007 och allt var färdigt, vi hade hängt ett femtiotal tavlor i en lokal där, personalen och chefen för Skogskyrkogården var mycket nöjda och tyckte allt var jättefint.

Men två dagar innan utställningen skulle börja ringde de från Skogskyrkogården och sade att hela utställningen skulle bort. Några kommunalpolitiker hade varit där och någon av dessa hade hört om mig, och hade beordrat dem att stoppa utställningen.

Personalchefen ville inte avslöja namnen på dessa politiker dess värre, utan kom med en massa undanflykter. Lördagen då utställningen skulle börja stod en lastbil med mina tavlor på min tomt ute i skogen.

Chauffören visste ingenting om vad som låg bakom detta så det var bara att plocka ut tavlorna ur bilen och ställa dem uppe på vinden, sedan fick jag ringa alla jag bjudit in till utställningen och säga som det var: Utställningen hade stoppats.

I juni 2008 fick jag gå på polisförhör på Solna Polisstation och förhörsledaren hette Anders Hägglund.

Ingen av de stora tidningarna uppmärksammade dock att jag var på förhöret.

I September år 2008 fick jag ett brev där det stod att förundersökningen lades ned med motivation att det eventuella brottet jag begått var preskriberat eftersom jag målade tavlan under år 2003.

Detta var snömos, om jag hade begått ett brott så skulle alla kända moderna konstnärer vara mycket mer brottsliga en jag eftersom jag endast undantagsvis nedlåter mig till i att titta på mediabilder när jag målar.

Parallellt med allt detta fullkomligt haglade det förtalsartiklar på olika bloggar, bland annat på bloggen ”Deep ed” och många många fler.

Tidningen Konstnären skrev också en förtalsartikel samma vår som jag var tvungen att gå på polisförhör.

Hela kampanjen mot mig gick ut på att jag skulle förlora all trovärdighet som konstnär, och bannlysa mig från de stora konstarenorna, något som dessvärre lyckats.

Tidningen konstnären går i första hand ut till gallerister och konstsamlare, och den tidningen skrev alltså att jag var en brottsling med suspekta politiska ideer, någon som man helst inte skulle ta i med tång kort sagt.

Och du vet hur känsliga människor i smöret är för ”smutsiga” individer.

Bukowskis välkända auktionsgalleri var intresserade av min tavla "Svenska Syndabockar", men redaktören för tidningen Konstnären, Martin Aagård, och journalister från Expressen larmade galleriet om min "högerextremism", samt påminde dem om att jag var polisanmäld. Allt detta i syfte att få galleriets intresse för min tavla att svalna, vilket de också gjorde när de väl blivit uppskrämda. Att man kan sjunka så lågt och göra så mot en ensam konstnär är för mig en gåta.

Nu har jag lokalt arbetat mig upp lite igen och klarar mig, men har inte fått någon mer chans att vara med i något större sammanhang.

Jag avslutade dock min serie svenska syndabockar genom att göra två porträtt av den legendariske polismannen Gösta Söderström, första officiella polis på plats vid Palmemordet, och en modig sanningssökare ända fram till sin död.

En man som också trakasserades svårt på grund av sin ärliga kompromisslösa inställning till sanning och rätt.

Gösta blev för övrigt en personlig vän till mig och ett bra stöd. De två porträtten gjordes i hans hem.

Kanske också kan vara intressant att veta att jag år 2003 deltog i Florence Biennalen i Italien och där som enda svensk erhöll den prestigefyllda Magnus Medici medaljen för mitt måleri, bland tusen deltagare från olika länder fick jag också ett femte pris.

Men i Sverige blev det uppenbarligen skit när jag hamnade på den stora arenan och genom mina målningar försökte uttrycka några sanningar i tiden som mediamaffian inte ville kännas vid.

Jag har förstås mycket mer att säga om detta men det här är alla fall en början.




Hälsningar / Markus Andersson

http://andersson-markus.se

http://sv.metapedia.org/wiki/Markus_Andersson

Jimmy Åkesson kallar saker och ting vid deras rätta namn

"Man bör kalla saker och ting vid deras rätt namn". Vem sade detta under 70-talet?





Se och hör Jimmy Åkesson i videon kalla regeringens mutade journalist för rövskalle.



Man må tycka vad man vill om SD:s politik, men Jimmy Åkesson är ej falsk som Monas Sahlin och dom andra rövskallarna som mördat miljontals barn världen över med Bofors-vapen, sanktioner/embargo och med den vapenindustri-vänliga politiken.

Sveriges regering har kämpat i många år för att du inte skall ha dessa rättigheter!

Artikel 19, FN:s deklaration för mänskliga rättigheter

”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.”

Artikel 12, FN:s deklaration för mänskliga rättigheter

”Ingen må utsättas för godtyckliga ingripanden i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens.”

Här kan Ni läsa att Sveriges regering döms varje år i Europadomstolen för brott mot mänskliga rättigheter

Efter många domar mot Sveriges regering i FN:s domstol mot tortyr, har Sveriges regering bytt ut alla som inte låtit sig mutas och styras till bara sådana som är korrupta och vilka sopar så mycket det bara går under mattan. Även i Europadomstolen har Sveriges regering satt sina kumpaner som nonchalerar klagomål mot Sveriges regering. Fredrik Reinfeldt har stärkt denna korruption genom att låta infiltrera FN, EU och Europadomstolen än mer.

FN:s konvention om barnets rättigheter består av 54 artiklar. Nedan finns Barnkonventionen i en förkortad och lättläst version. Alla artikelnummer tas ej upp i texten.
Artikel 1 Ett barn – det är varje människa under 18 år.
Artikel 2 Alla barn har samma rättigheter och lika värde. Ingen får diskrimineras.
Artikel 3 Barnets bästa ska alltid komma i första rummet.
Artikel 4 Konventionsstaterna ska sträva efter att till det yttersta av sina tillgängliga resurser söka förverkliga barnets sociala, ekonomiska och kulturella rättigheter. När resurserna inte räcker till bör man söka lösningar genom internationellt samarbete.
Artikel 6 Varje barn har rätt att överleva och att utvecklas.
Artikel 7
Barnet har rätt till ett namn och en nationalitet. Barnet har rätt, så långt det är möjligt, att få veta vilka föräldrarna är och bli omvårdat av dem.
Artikel 9 Barnet ska inte hållas åtskilt från sina föräldrar mot deras vilja, utom när det är för barnets bästa. Barn som inte bor med båda föräldrarna ska ha rätt att träffa båda två regelbundet.
Artikel 10 Ansökningar från familjer som vill återförenas över statsgränser ska behandlas på ett positivt, humant och snabbt sätt.
Artikel 12-15 Barnet har rätt att uttrycka sin mening i alla frågor som berör det. När domstolar och myndigheter behandlar fall som rör barnet ska barnet höras och barnets intresse komma i första rummet. Barnets rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet ska respekteras.
Artikel 18 Båda föräldrarna har gemensamt det primära ansvaret för barnets uppfostran och utveckling. Barnets bästa ska för dem komma i första rummet.
Artikel 19 Barnet har rätt att skyddas mot fysiskt eller psykiskt våld och mot vanvård eller utnyttjande av föräldrar eller andra vårdnadshavare.
Artikel 20-21 Barnet, som berövats sin familjemiljö, ska ha rätt till alternativ omvårdnad. Vid adoption ska staterna säkerställa barnets bästa i enlighet med gällande lagar.
Artikel 22 Flyktingbarnet har rätt till skydd och hjälp om det kommer ensamt eller tillsammans med föräldrar eller annan person.
Artikel 23 Varje barn med fysiskt eller psykiskt handikapp har rätt till ett fullvärdigt och anständigt liv som möjliggör dess aktiva deltagande i samhället.
Artikel 24 Barnet har rätt till hälso- och sjukvård. Alla länder ska arbeta för att minska spädbarnsdödligheten och bekämpa sjukdomar och undernäring och avskaffa traditionella, hälsofarliga sedvänjor. Gravida och nyblivna mammor har rätt till hälsovård.
Artikel 28-29 Barnet har rätt till gratis grundskoleutbildning. Undervisningen bör förbereda barnet för livet, utveckla respekt för mänskliga rättigheter och fostra i en anda av förståelse, fred, tolerans och vänskap mellan folken.
Artikel 30 Barnet, som tillhör minoritetsgrupper eller ursprungsbefolkningar, har rätt till sitt språk, sin kultur och religion.
Artikel 31 Barnet har rätt till lek, vila och fritid.
Artikel 32 Barnet har rätt att skyddas mot ekonomisk utnyttjande samt mot hårt arbete som skadar eller hindrar barnets skolgång och äventyrar barnets hälsa.
Artikel 33 Barnet har rätt att skyddas från olaglig användning av narkotika.
Artikel 34 Barnet har rätt att skyddas mot alla former av sexuella övergrepp och mot att utnyttjas i prostitution och pornografi.
Artikel 35 Bortförande, försäljning eller handel med barn ska förhindras.
Artikel 36-37 Inget barn får utsättas för tortyr eller annan grym, omänsklig eller förnedrande behandling och bestraffning. Inget barn får olagligt eller godtyckligt berövas sin frihet. Barnet får inte bestraffas med livstids fängelse eller dödsstraff. Varje frihetsberövat barn ska behandlas humant och med respekt. Barnet har rätt att snarast möjligt få juridisk hjälp. Barnet i fängelse har rätt till kontakt med besök av sin familj.
Artikel 38 Inget barn under 15 år får användas för direkt deltagande i väpnade konflikter. Ingen får värva så unga barn som soldater till väpnade konflikter.
Artikel 39 Barnet som blivit offer för vanvård, utnyttjande, försummelse, tortyr, väpnade konflikter eller annan omänsklig behandling har rätt till rehabilitering och social återanpassning.
Artikel 40 Barnet, som är anklagat för brott eller blivit dömt för straffbara handlingar, har rätt till en behandling som främjar barnets känsla för värdighet och för andras mänskliga rättigheter och grundläggande friheter.
Artikel 41 Rättigheterna i konventionen gäller inte om andra nationella lagar ger barnet större möjligheter att förverkliga rättigheterna.
Artikel 42 De stater som anslutit sig till konventionen åtar sig att göra konventionens bestämmelser och principer allmänt kända bland vuxna och barn.
Artikel 43-45 Bestämmelser om hur alla länder som anslutit sig till konventionen ska arbeta för att förverkliga den. En övervakningskommitté inom FN granskar konventionsstaternas rapporter. FN-organ och frivilligorganisationer kan också delta med information till FN.
Artikel 46-54 Regler om hur stater kan ansluta sig till konventionen och när dessa börjar gälla. Konventionsstater kan inte reservera sig mot artiklar som strider mot konventionens ändamål och syfte.

onsdag 10 november 2010

Beatrice Ask styr tingsrätten i Jönköping för att skydda Carl XVI Gustav och polisens koppleriverksamhet

Toppadvokat höjer på ögonbrynen

"Mycket märkligt agerande utav tingsrätten". Orden kommer från en mycket känd advokat som har fått ta del utav Jönköpings tingsrätts agerande kring domstolens hantering utav den politiskt styrda, falska och korrumperade utredningen mot corruptio-journalisten.

Tingsrätten skickar kallelse så att journalist ej får chans att medverka under förhandling

Kerstin Fransson (utan titel) som arbetar vid tingsrätten skickade ut (via posten) kallelse till bl.a. corruptio-journalisten. Kallelsen handlar om förhandling om överklagan mot beslag (datorer/Playstation3) och denna kallelse anländer till journalisten två timmar innan förhandling påbörjas 30 mil längre bort (Tingsrätten i Jönköping).

Tingsrätten kontrollerar inte om den är behörig att ta sig an målet

Målet mot corruptio-journalisten skall enligt lagen handläggas till Skånes polismyndighet, åklagarmyndighet och domstolar. Men, sannolikt har åklagare Peter Larsson planerat att driva den falska förundersökningen till domstol vilken är jävig och lättstyrd.

Jönköpings tingsrätt vågar ej svara

Tingsrätten i Jönköping vågar inte svara på frågan om domstolen är behörig att handhålla målet. Ej heller har tingsrätten viljan att kontakta advokat Per E Samuelsson utan tingsrätten väljer att spela dum vilket gynnar åklagare Peter Larsson.

Åklagare Peter Larsson jävig

Enligt GP hanterat fallet SIBA-kidnappningen på ett märkligt sätt. Polisens tjallare Sinisa Nikolic alias Alexander Markovic dömdes för utpressning mot familjen Bengtsson. Denna tjallare (enligt poliser Per Ottosson/Sven Ahlbin) är i konflikt med corruptio sedan två år tillbaka.

Spelet bakom Fabians kidnappning


Åklagare Peter Larsson höll i utredningen kring SIBA



Charlotte Brokelind, ansvarig chef på tingsrätten i Jönköping.


Falsk marknadsföring utav Jönköpings tingsrätt!




Beatrice Ask styr allt bakom kulisserna för att skydda Kungahusets renomé och kriminella polischefer som styr trafficking/människohandel och vilka tjänar miljoner varje år på koppleriverksamhet.

Äldre artikel kring tingsrätten i Jönköping (klicka på länken nedan).

http://corruptio.blog.com/2010/11/04/jonkopings-tingsratt-ett-hot-mot-yttrandefriheten-och-demokratin/

Vem äger Sveriges Riksbank?

Corruptio vill påstå att Rothschild äger Sveriges Riksbank - Vad säger Sveriges Riksbank?






Evelyn de Rothschild

Från: corruptio1@hotmail.com


Skickat: den 4 oktober 2010


Till: Information-Riksbanken


Ämne: Riksbankens ägare


Hej!


Vilka är det som äger Riksbanken?


Mvh,


Journalist, corruptio.blog.com/corruptio.se


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej !


Sveriges Riksbank är en offentlig myndighet under Sveriges Riksdag, d.v.s.


Sveriges Riksdag "äger" Sveriges Riksbank (om man använder ordet "äger", som


egentligen inte är riktigt när det gäller myndigheter).


Med vänlig hälsning,


Information-Riksbanken


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej!


Tack för svaret, jag har dock två frågor till:


Om Sveriges Riksdag äger Sveriges Riksbank torde det betyda att svenska


folket äger riksbanken, eftersom riksdagen är folkvald. Hur kommer det


sig då att riksbanken får tjäna pengar på att låna ut pengar till folket?


Det finns även rykten på Internet som menar att Sveriges Riksbank kontrolleras/ägs utav BIS. Är det lögn?


(se mer här: http://www.cassiopaea.org/forum/index.php?topic=16937.0;wap2)


Mvh


Journalist, corruptio.blog.com/corruptio.se


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej !


Fråga 1:


Din första fråga ska egentligen ställas till Riksdagen som stiftar lagar om


Riksbankens verksamhet, bl.a. i Regeringsformen och i Lagen (1988:1385) om


Sveriges riksbank. Riksbanken har ingen direktutlåning till allmänheten.


Riksbanken lånar bara ut (tillhandahåller likviditet) till banksystemet.


Banker och andra kreditinstitut på finansmarknaden svarar för utlåningen till


slutkunderna. Sedan 1986 råder fri räntesättning i Sverige så räntan ut mot


slutkunderna styr banker och övriga institut (t.ex. bo-institut) själva. Riksbanken


som av Riksdagen har fått uppdraget att bedriva penningpolitik påverkar via verktyget


reporäntan den allmänna räntenivån i ekonomin. Tekniskt sker detta genom in-/utlåning från/till


banksystemet till reporäntan.


Fråga 2:


Snarast är det tvärtom. BIS är ett aktiebolag som ägs av ett femtiotal centralbanker i världen.


Sveriges riksbank har varit aktieägare i BIS sedan 1930.


Med vänlig hälsning


Information-Riksbanken

Hur många demonstranter behövs för att det skall räknas som folkets vilja?

Frågan bör ställas till regeringen och till polismyndigheten, "Hur många demonstranter behövs det vid en demonstration för att demonstranternas sak skall räknas som folkets vilja?".

Hur många demonstranter behövs det vid en demonstration för att demonstranternas sak skall räknas som folkets vilja - och därmed måste politikerna lyda folkets vilja?





Detta är en fråga som Sveriges regering, under 60 år, har gjort allt för att nonchalera!!!

Ifall en miljon Stockholmare skulle gå ut och demonstrerar, får då polisen kräva uppvisande av tillstånd eller stoppa demonstrationen... GIVETVIS INTE!!!

I alla demokratier måste det finnas en lag som säger att ifall en viss procent utav kommunens/stadens invånare visar sitt missnöje (typ vid demonstration) mot en sak, då måste FOLKETS VILJA lydas av politikerna.

Alcatrazlistan 2010





Namn: Fredrik Reinfeldt. Ledare i nordens största kriminella organisation. Landsförräderi/Narkotikabrott/Vapenbrott/Massmord/Rån/.



Namn: Mona Sahlin. Ingår i nordens största kriminella organisation. Landsförräderi/Narkotikabrott/Massmord/.



Namn: Carl Bildt. Medlem i flera kriminella nätverk, CIA, Bilderberg. Massmördare/Landsförräderi/Heroinlangare/Rån/.



Namn: Thomas Bodström. Medlem i brottssyndikat. Brott mot mänskliga rättigheter/Narkotikabrott/.



Namn: Carin Götblad. Högsta ledare inom kriminell organisation i Stockholm. Brott mot mänskliga rättigheter/Narkotikabrott/.



Namn: Leif Jennekvist. Vice ledare inom kriminell organisation i Stockholm. Brott mot mänskliga rättigheter/Vapenbrott/Narkotikabrott/.



Namn: Lennart Enocsson. Ingår i en kriminell organisation i Stockholm. Prostitution/Koppleri/Människohandel/.



Organisation: SÄPO/Polismyndigheten Stockholm. Landsförräderi/Vapenbrott/Narkotikabrott/Koppleri/Människohandel/.



Namn: Anders Gripenlöf. Ingår i en kriminell organisation i Stockholm. Prostitution/Koppleri/Människohandel/.



Namn: Lars Wetter. Ledare inom kriminell organisation i Stockholm. Prostitution/Koppleri/Människohandel/.



Namn: Sven Ahlbin. Ingår i kriminell organisation i Göteborg. Brott mot mänskliga rättigheter/Vapenbrott/.



Namn: Beatrice Ask. Brott mot mänskliga rättigheter/Landsförräderi/.



Namn: Lucas Lundin. Massmord/Rån/Miljöbrott/



Namn: Ian Lundin. Massmord/Rån/Miljöbrott.



Namn: Jacob Wallenberg. Massmord/Rån/Narkotikabrott/Miljöförstöring/.



Namn: Peter Wallenberg Jr. Massmord/Narkotikabrott/Rån/Miljöbrott/.



Namn: Peter Wallenberg. Massmord/Rån/Narkotikabrott/Miljöbrott/.




Den falska Alcatrazlistan från 2008 som brottssyndikatet NOVA-Polismyndigheten skapat har corruptio tillgång till och har kontrollerat. Den innehåller endast konkurrenter till och offer för maffians (Regeringen) brottslighet.

Vi blir fler och fler för varje dag som vågar hänga ut regimen och dess kriminalitet

Sanningen om Maffian som kallar sig för Sveriges regering kommer nu ut från många olika håll. Corruptio´s tre journalister har öppnat dörren för många som länge har varit tysta pga hot och mobbing från regimen i Stockholm. Vi får dagligen brev från Sveriges medborgare där vi ombeds hjälpa till med att lägga ut fall kring hot mot yttrandefriheten och fall där polisen hotat enskilda med våld ifall den enskilde väljer att avslöja regeringens grova brott mot mänskliga rättigheter. Nedan kan Ni lyssna på "whistleblowers" statsvetarprofessor Lennart Lundquist och genetikprofessor Ulfur Arnason kring diktaturfasoner utav rektor vid Lunds Universitet samt det skydd rektorer och kommunalråd får utav Justitieombudsmannen för att mörka brott mot mänskliga rättigheter.

[audio:http://corruptio.blog.com/files/2010/11/Yttrandefrihet-på-jobbet.mp3|titles=Yttrandefrihet på jobbet]





Professor Lennart Lundqvist. Professor Ulfur Arnason.

Slutet på yttrandefriheten - Lennart Lundqvist.pdf

Slutetyttrandefriheten2010okt

Tack till Alf Susaeg.

Amir Gokovic - Daniel Lindsö - Erika Vestin - Peter Larsson - Porrvideo med Kungen och polischefer

Följanden poliser hjälpte den styrde åklagaren Peter Larsson att leta efter porrvideo hos corruptio-journalist där Kungen, tingsrättsdomare, polischefer, politiker och eliten i Stockholm figurerar.





Amir Gokovic - Malmö



Daniel Lindsö - Helsingborg



Erika Vestin Larsson - Helsingborg

Corruptio-journalist greps på femårsdagen av mordet på polis Kjell Stigsson Bornerheim

Corruptio-journalisten greps på femårsdagen av mordet på polisens lönnmördare som under sensommaren/hösten 2005 skickades att skjuta corruptio-journalisten på uppdrag utav polisledningen i Stockholm för att polisens vapenförsäljning skulle tystas ned.




Corruptio-journalist grips den 19 oktober 2010 för att tysta polisens brottslighet och skandaler kring kung Carl XVI Gustav.



Posted by corruptio1




Lönnmördare Kjell Allan Esbjörn Stigsson Bornerheim., fd. polis i Sollentuna/FN soldat. 19470716 – 20051019.



Rubricerat som självmord!




Bornerheim, Kjell Allan Esbjörn Stigsson (19470716-1495).

Björnsonsgatan 129, 168 43 Bromma, Stockholm.

Död 19/10 2005.

Folkbokförd i Bromma, Stockholms stad (Stockholms län, Uppland).

Född 16/7 1947 i Enköping (Uppsala län, Uppland).


Samtal 2006 med dotter till Kjell AES B.


Följande är utdrag från det inspelade samtalet:

Hej

Dottern: Hej

Jag skulle vilja prata med dig om du kanske har tagit del av handlingarna din far skrev innan han gick bort?

Dottern: Eh, ja vilka handlingar syftar du på?

Dom handlingarna han skrev angående situationen han befann sig i.

Dottern: Och hur har du fått tag i dom då?

——————————————————————————————————————————

Känner du till kopplingen din far hade till mig?

Dottern: Nej, jag känner inte igen namnet någonstans att han har pratat med dig eller att jag hittat någonstans ditt namn nånstans. Hade jag vetat det då hade jag spunnit på det själv, då hade jag ju pratat med dig från början.

Har du tillgång till förundersökningsmaterialet?

Dottern: Nej

Dottern: Men vad skall du använda detta till då, vad är målet eller syftet med att?

Syftet är ju att kunna göra en polisanmälan.

Malin: Mot polisen?

Ja.

Samtalet avslutas i och med att dottern inte vill träffas för att få mer info kring faderns död.

Mordet på Kjell AES Bornerheim har direkt koppling till Thomas Bodström och till polischefer Leif Jennekvist, Tage Åström, Sten Heckscher, Ali Lindholm, Dan Andersson m.fl.





Här kan Ni läsa artiklar som tar upp polisens illegala drivning utav civila infiltratörer, vilket har koppling till mordet på polis Kjell AES Bornerheim. Thomas Bodström – Dick Sundevall – Nils-Eric Schultz – Peter Althin – Infiltratörer – Polisen




Lönnmördare Kjell Stigsson Bornerheim – Thomas Bodström

Anledningen till varför polisstaten grep corruptio-journalisten

Kungens gäng, åklagare Peter Larsson och polisen försökte att stoppa porrfilmer där kända polischefer och eliten i samhället medverkar!


Mille Markovic - Anledning till varför Corruptio-journalist greps




Polisen griper corruptio-journalist den 19 okt. 2010 för att stoppa porrfilmer där polischefer, domare och eliten i samhället syns våldta narkotikaberoende flickor. Polisstaten och åklagarmyndigheten med Peter Larsson i spetsen agerar som Maffia åt Kungahuset. Alla inblandade kring boken, "Carl XVI Gustav - Den motvillige monarken" har polisen spanat på och illegalt avlyssnat sedan 22 månader tillbaka.






Utredande polis i Jönköping, Andreas Hammarnäs, har stängt ned sin Facebook. Vad är det poliser brukar säga?

- Har du rent mjöl i påsen behöver du ju inte gömma dig!







SÄPO och Polismyndigheten säljer ut Sverige till heroinkartellen CIA

Svenska poliser har under många år sålt sig och Sveriges säkerhet till främmande makt. Denna främmande makt är ingen annan än den välkända heroinkartellen CIA.



Dom säljer Sverige och leker med svenska folkets liv/framtid för att fjäska för världens största narkotikaorganisation.

Fifty Years of CIA Drug Trafficking

Stig Bergling är noll och ingenting jämfört med landsförrädarna i denna skandal.




Stig Bergling.

Stig Svante Eugén Bergling, numera med efternamnet Sydholt, född 1 mars 1937 i Stockholm, är en svensk före detta polis och spion som arbetade för Sovjetunionen. Stig Bergling-affären är en av svensk historias största spionskandaler som började när han greps i Israel 1979 och dömdes samma år i Sverige till fängelse för grovt spioneri. Han avvek dock under en permission 1987 och rymde till Moskva efter en mycket uppmärksammad flykt. Bergling bodde i Ryssland, Libanon, Ungern och Israel under flera år innan han 1994 återvände frivilligt till Sverige på grund av hälsoskäl.[1] Han fortsatte avtjäna sitt straff på livstids fängelse fram till 1997 då han blev villkorligt frigiven. Idag är han en fri man.

Uppdatering 2010-11-09.


Det är din plikt att veta din korkade #!£$&@!

Brottsförebyggande Östersjösamarbete - Med hjälp av Lars Wetter och Anders Gripenlöf

Vilket skämt alltså!


EU-samarbete mot trafficking





Polisen i Sverige har fått pengar från EU för att förebygga och bekämpa trafficking tillsammans med polisen i Estland, Polen och Rumänien. Tanken är dels att samarbeta på fältet för att komma åt dem som är ansvariga för människo­handeln, dels att kunna få utsatta kvinnor att samarbeta och erbjuda dem möjligheten att återvända hem.

Text: Oliver French




Stockholmspolisen har sedan flera år arbetat med frågor som rör människohandel. Nu har myndigheten startat EU-projektet COPSAT där polis, sociala myndigheter och frivilligorganisationer samarbetar i Sverige, Estland, Polen och Rumänien. En viktig del av projektet handlar om att samordna de polisiära insatserna i så kallade JIT-grupper där polis från samarbetsländerna kan arbeta med svensk polis på plats i Sverige, eller tvärtom. Men för att utredningarna ska bli framgångsrika är det minst lika viktigt att få utsatta kvinnor att samarbeta.

– För att komma åt ligorna har man inom svenska polisen märkt att valet av förhörsmetod till stor del påverkar utgången av utredningen. När man använder sig av mjukare förhörsmetoder och tar sig mer tid så samarbetar de prostituerade i högre utsträckning. Löfte om skydd är också avgörande för att kvinnorna ska våga berätta, säger Ann Flynn, social koordinator för projektet vid Polisen.

Ann Flynn har varit på besök i Estland där hon har noterat att det finns fungerande skydd i form av bland annat rehabilitering och skyddat boende för de återvändande kvinnorna.

– Det ser lovande ut. Det finns ett community center i Talinn som arbetar med att hjälpa prostituerade och de har även uppsökande verksamhet, säger Ann Flynn.

Däremot återstår en del att göra, kanske framför allt i Rumänien där lagstiftningen har lett till ett slags moment 22 i bekämpningen av trafficking. Eftersom det är olagligt att prostituera sig i Rumänien så är det inte troligt att de som är utsatta för trafficking vänder sig till polisen.

Projektet pågår fram till februari 2011, då det kommer att utvärderas av Brå.
-----------

Bakgrund/JIT

JIT står för Joint Investigation Team och är en tillfällig utredningsgrupp som tillkommer genom en överenskommelse mellan två eller fler EU-länder för att bekämpa gränsöverskridande brottslighet.




Senast uppdaterad: 2010-06-11


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Brottsförebyggande Östersjösamarbete


Gränspolisavdelningen i Stockholms län har i samarbete med motsvarande myndigheter i Tallin, Estland respektive Mariehamn och Helsingfors, Finland, utarbetat metoder för att i samverkan motverka gränsöverskridande brottslighet.


Samarbetet har inneburit ett utbyte av tjänstemän och samordnade operationer i de tre länderna. Målet är att hindra kriminella personer med syfte att begå brott inom området att resa in, att förhindra och uppdaga brott samt att motarbeta illegala inresor i övrigt. Samarbetet har också medfört ett informations- och metodutbyte för arbetsmetoder och kommunikationen länderna emellan.

Under andra halvåret 2009 genomfördes Operation Triangle i de tre länderna som ledde till ett antal gripanden och brottsanmälningar om bl.a. människosmuggling, brukande av falsk urkund och missbruk av urkund.

Genom underrättelser har det bekräftats att ett stort antal människo-smugglingsnätverk är aktiva inom området.

- Våra insatser att utveckla samverkan över Östersjön har nått en nivå där vi nu samverkar på en daglig operativ basis mellan de olika myndigheterna. Operation Triangle var den sk examen på ett ganska omfattande arbete att skapa denna samverkan. Det är nu glädjande att vi nått ett så pass bra resultat av insatserna säger Peter Nilsson chef för gränspolisavdelningen i Stockholm.

De medverkande myndigheterna är gränspolisavdelningen i Stockholms län, Polisen i Tallin, gränsbyrån samt finska Polisen och Gränsbevaknings-väsendet i Helsingfors, Åbo och Mariehamn. Operation Triangle genomfördes under perioderna 8-11/11 och 14-16/12.
För mer information kontakta pressansvarig
Christine Alm tfn 0708-95 13 86

Pressmeddelande från



Polismyndigheten i Stockholms län

Datum för pressmeddelande


2010-03-01 16:30 Text: Christine Alm. Publicerad: 2010-03-01

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Brottsförebyggande Östersjösamarbete

Gränspolisavdelningen i Stockholms län har i samarbete med motsvarande myndigheter i Tallin, Estland respektive Mariehamn och Helsingfors, Finland, utarbetat metoder för att i samverkan motverka gränsöverskridande brottslighet.

Samarbetet har inneburit ett utbyte av tjänstemän och samordnade operationer i de tre länderna. Målet är att hindra kriminella personer med syfte att begå brott inom området att resa in, att förhindra och uppdaga brott samt att motarbeta illegala inresor i övrigt. Samarbetet har också medfört ett informations- och metodutbyte för arbetsmetoder och kommunikationen länderna emellan.´

Under andra halvåret 2009 genomfördes Operation Triangle i de tre länderna som ledde till ett antal gripanden och brottsanmälningar om bl.a. människosmuggling, brukande av falsk urkund och missbruk av urkund.

Genom underrättelser har det bekräftats att ett stort antal människo-smugglingsnätverk är aktiva inom området.

- Våra insatser att utveckla samverkan över Östersjön har nått en nivå där vi nu samverkar på en daglig operativ basis mellan de olika myndigheterna. Operation Triangle var den sk examen på ett ganska omfattande arbete att skapa denna samverkan. Det är nu glädjande att vi nått ett så pass bra resultat av insatserna säger Peter Nilsson chef för gränspolisavdelningen i Stockholm.
Publicerad : 2010-03-19

Klicka på länkarna nedan och läs om poliser Lars Wetter och Anders Gripenlöf vilka är Sveriges största hallickar.

http://corruptio.blog.com/2010/08/09/branspolis-lars-wetter-porr-sexkop-valdtakter/

http://corruptio.blog.com/2010/10/23/porrklubb-prive-lars-wetter-lennart-enochsson-goran-lindberg-anders-gripenlof-ljubomir-pilipovic-anders-lindgren/

http://corruptio.blog.com/2010/09/15/lars-wetter-tage-astrom-anders-gripenlof-claes-cassel-tony-anild/

http://corruptio.blog.com/2010/09/28/polis-lars-wetter%C2%B4s-offer-utsatts-for-mer-krankningar-inget-gors/

Triggades den nya Lasermannen av polisens rasistiska videofilm?

Tittade den nya Lasermannen på polisens rasistiska Rosengårds-video?




18 december 2008, Malmö-polisen vräker ur sig rasistiska åsikter.

Var det polisens rasistiska video som gjorde att Lasermannen begick fler skjutningar mot invandrare?


20-åriga Trez - offer för den svenska polisens rasism?




Trez West Persson sköts ihjäl den 10 oktober 2009.






Kriminell och rasistisk poliskår födde ny Laserman?




Uppdatering 2010-11-07, kl. 13:00

Lasermannen gripen!




Här greps Lasermannen igår kväll, 2010-11-06. Korsörvägen 16, Malmö.


Sveriges nazi-polis spionerar på Godmorgon Sverige!

Fredagen den 5:e november 2010 kl. 12:40


Trakasseri?


Detta hände en av godmorgons journalister igår, runt kl 12.40

På hemväg, ca 20 meter utanför huset ropade 2 civilklädda poliser hans namn, och bad honom stanna. Därefter frågade dom vad han hette...

-Varför vill ni veta?, svarade han.
-Vi vill bara kolla så du inte är efterlyst

...och bad sedan efter personnr etc.
Eftersom de mycket väl visste vem han var redan när de ropade hans namn, för att stoppa honom, så var detta naturligtvis bara korkade frågor.

Därefter visade de sina polisbrickor (de identifierade sig ej) men sa att dom var från narkotikapolisen eller jobbade tillsammans med dem.

Godmorgons journalist frågade dem vad de ville och försökte få ett vettigt svar utav poliserna om varför han stannats på gatan, utanför sitt hem.
-det är dags för att gå hem o laga mat. Poliserna var ivriga på att hålla honom på plats.

Men då började poliserna fråga om "Godmorgon". vilka är ni? Vad gör ni?
-Vi är ett glatt kompisgäng, som gillar tänka klart, hur så?
-Vad håller ni på med? Frågade polisen då...precis därefter verkade kollegan fått klartecken att det var okej att låta honom gå.

...förmodligen var kollegorna nr 3 och 4 upptagna inne i huset, i vederbörandes lägenhet innan det... Vad gjorde dom där?

Varför hände detta?

Var det för att Vi, några dagar tidigare träffade och intervjuade bloggaren och journalisten Corruptio? ...börjar vi bli obekväma? ;)

Godmorgon är inte ett gäng terrorister, vi är journalister.
Vi dokumenterar människors berättelser, men tar inte automatiskt det dom säger för att vara sanning. Annat vore mycket korkat att göra, det är ju så Aftonbladet jobbar som mer och mer börjar likna en skvallertidning.

Polisens arbete ska gå ut på att förebygga brott och att straffa dom som har begått brott.
Vi i Godmorgon begår inga brott och har inte för avsikt att begå något heller.
Vi vill inte slänga gatustenar på poliser, slå sönder rutor eller sprida rykten.

Vad Corruptio skriver på sin blogg kan hela Sverige läsa, det vi har gjort är att intervjua honom därför att ingen annan journalist i Sverige har gjort det.
Är det ett brott? Är det ett hot mot säkerheten?

Vi vill ha rättvisa i Sverige och när nåt sånt här händer så visar det bara hur fel systemet är, vi borde samarbeta istället för att misstänka varandra.

Allt vi vill är att sprida kärlek, fred, kunskap och en gnutta humor.

Godmorgon Sverige!


Godmorgon Sverige - Trailer!



annarkia.se

Godmorgon Sverige! - Trailer

http://godmorgon-sverige.blogspot.com/

http://www.god-morgon.se/

http://www.god-morgon.se/