tisdag 12 augusti 2014

Polismästare Håkan Sandahl i Jönköping - En utav tusentals landsförrädare satt att hota och beljuga svenska folket

Regeringens kreatur betalas bra för att hota svenska folket och korrumpera Sverige

Håkan Sandahl kallar sig för polis, men är inget annat än ett kriminellt avskum vars uppgift är att begå grova brott mot svenska folket så att pedofilerna "Regeringen" kan sitta kvar och fortsätta att råna Sveriges medborgare för att berika folkmordsmiljardärer och vapenindustrin.

Nedan kan Ni läsa om ett grovt övergrepp mot medborgare där regeringens kreatur Håkan Sandahl arbetar flitigt med att mörka maktens brott mot folket.


"Williams pappa: Man blir riktigt illa berörd"



I kvällens Uppdrag granskning på SVT visas bilder på hur William, 18, från Jönköping blev slagen och nerdragen av polisen i arresten.

Publicerat onsdag 8 maj 2013

49 Kommentarer Dela
Det var när William skulle ta bussen hem från Juneporten som han omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. William agerade provocerande och kallade en polis för snuthora. Men han var inte våldsam. Uppdrag Gransknings filmsekvens visar hur fyra poliser använder våld inne i polishuset.

– När vi tittar på den här filmen, jag och min sambo så blir man riktigt illa berörd. När jag tänker på det reser sig håren på armarna, säger Williams pappa, Claes Furfors, som begärde hela den 30 minuter långa filmen.
I en debattartikel i dagens Jönköpings-Posten skriver länspolismästaren Håkan Sandahl att det finns fler uppgifter i ärendet som ger en annan bild av bakgrunden till polisingripandet än den som framkommer i Uppdrag Granskning.

– Jag menar att det som sker i Jönköping, dels händelsen i oktober, dels att polisledningen nu försvarar detta agerandet tyder på att man har tappat respekt för lagen. Man får inte agera på det här sättet, menar Sandahl.
Att William ska ha försökt misshandla poliserna står det ingenting om i polisens egna rapporter som är inskickade till åklagarmyndigheten. I rapporterna står det att William vid ett tillfälle har viftat med händerna.

– Jag tycker att det är fruktansvärt dåligt och fruktansvärt. Jag förstår inte hur man i myndighetsövning och som polis kan initiera för allmänheten i media att William skulle ha begått saker som är tagna helt i luften.
Hela inslaget kan du se i kvällens Uppdrag granskning på SVT 1 klockan 20:00.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar