torsdag 14 augusti 2014

Anhöriga till torterat barn har rätt att skjuta kriminalvårdschef Anders Forsgren och hans barn


På grund av att Sveriges tjänstemän är kriminella fega sadister har alla offer för dessa fascister rött att, i självförsvar, döda dem

Ifall torteraren ej åtalas och fälls i domstol till långt fängelse straff har anhöriga till offer rätt att begå grov misshandel och eller döda ansvarig tjänsteman och eller anhörig till tjänstemännen.

Nedan, en artikel om ännu ett fall där svenska poliser, ministrar och kriminalvårdare torterar misstänkt.


En frihetsberövad 17-åring ska ha suttit totalt åtta dygn i isoleringscell på häktet i Sollentuna. 17-åringen fick då inte kontakta sina föräldrar, han fråntogs sina glasögon, tvingades bära endast kalsonger och fick inget toalettpapper för att uträtta sina behov.

Häktad pojke fick inte använda toapapper


En 17-årig pojke satt i isoleringscell i åtta dygn.
Under tiden fick han inte ha på sig glasögon eller tillgång till toalettpapper, enligt hans försvarare.
Nu kräver JO ett svar från Sollentunahäktet om behandlingen.
En frihetsberövad 17-åring ska ha suttit totalt åtta dygn i isoleringscell på häktet i Sollentuna. 17-åringen var misstänkt för flera rån och satt häktad i perioder mellan februari och juni i år.
17-åringen fick då inte kontakta sina föräldrar, han fråntogs sina glasögon, tvingades bära endast kalsonger och fick inget toalettpapper för att uträtta sina behov.
När han fick lämna häktet fördes han till ett barnsjukhus, där vårdpersonal upptäckte flera skador som enligt pojken kommer från batongslag från häktespersonalen.
Det uppger pojkens advokat i en anmälan till justitieombudsmannen, JO. Då uppgifter finns om liknande fall måste det utredas hur intagna under 18 år behandlas på Sollentunahäktet, menar advokaten. JO har nu begärt att Kriminalvården yttrar sig i fallet.
Kriminalvården kommer nu att utreda händelsen och lämna in ett yttrande senast i oktober. Myndigheten kan därför inte uttala sig om ärendet.
– Det är en pågående utredning, så vi kan inte uttala oss i ärendet förrän utredningen är klar, säger Anders Forsgren, tf. kriminalvårdschef på häktet Sollentuna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar