tisdag 21 augusti 2012

TV4 - Göran Lambertz - Jan Guillou - Thomas Quick - Leif GW Persson

Brottslingen/pedofilhjälparen Göran Lambertz försöker desperat att mörka regeringens, domstolarnas, åklagarens och polisens brott kring dom falska utredningarna/domarna mot Thomas Quick.


Göran Lambertz är den kriminella statsanställda landsförrädare som hjälpte den dömde pedofilen Leif Thorsson att återfå sitt skamliga jobb (justitieråd vid Högsta domstolen) efter det att brottslingen Thorsson dömts för att ha köpt sex av tonårspojke. Lambertz har under 12 år varit chef på bluffmyndigheten JK där han gjort allt för att mörka brott regeringen begått mot Sveriges folk. Lamberts sitter nu i pedofilen Thorssons knä i Högsta dumstolen.

Fallet Thomas Quick är skamligt för Sveriges regering för att fallet visar på hur kriminella svenska åklagare och poliser är. Det bevisar även att svenska domare och nämndemän är korrupta pga att dom godtyckligt tar emot åklagarens/polisens utredningar och har ej någon kritisk syn på bevisningen som presenteras av utredarna.

Jan Guillou är väldigt snäll mot Göran Lambertz i TV-programmet pga att dom båda är vänner. Där har TV4 gjort ett stort misstag, men även Jan Guillou vilken skulle avstått att framträda i TV4.

Göran Lambertz begår mycket grova brott mot Sture Bergwall/Thomas Quick genom att som statstjänsteman/domare påstå att Bergwall/Quick är skyldig till brott han blivit friad från. Lambertz agerar bödel och samtidigt får Bergwall/Quick ingen chans att försvara sig mot Göran Lambertz desperata påhopp på Bergwall/Quick.

.

Klicka här och se TV4:s program med Göran Lambertz och Jan Guillou








Klicka här och se brottslingen Göran Lambertz bli överkörd av Leif GW Persson

.



"Vägbommen är bevis" säger Göran Lambertz. Men svinet Lambertz har under 12-års tid suttit vid JK och nekat folk resning och JK-hjälp som har frambringat stark bevisning om oskuld... och det har inte varit tal om bevis om en jävla vägbom!





http://www.svd.se/nyheter/inrikes/johan-asplunds-foraldrar-lambertz-ar-oinsatt_7434406.svd



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar