onsdag 1 augusti 2012

Sveriges pedofil-regering behandlar dig som skyldig till dess illegal domstol sagt sitt

Fascist-pedofilerna (Regeringen, åklagare, poliser och domare) nonchalerar din rätt


Du grips av kriminella åklagare och poliser. Därefter letar dessa sadister efter BEVIS, medan du sitter anhållen/häktad med fulla restriktioner. I en sann demokrati får åklagare och polis INTE ens kontakta/störa dig ifall tillräcklig bevisning ej finns för det brott du misstänks för. Restriktioner är FÖRBJUDET att användas mot dem som INTE har begått terrorist-brott. Svenska kriminella poliser, åklagare och domare använder restriktioner mot dig som ett tortyrmedel och för att du inte skall kunna försvara dig.

Finner svensk kriminell åklagare och polis EJ bevis mot dig så påbörjas oftast operation "förfalska bevis". Alltså, kriminella utredare skapar falska förhör eller tex. hotar/mutar vittne till att säga så som polis och åklagare vill att vittne skall säga.

Den som är misstänkt för brott som ger mindre än sex års fängelse, skall sättas på fri fot tills rättegång påbörjats. Flera länder har denna policy vilken går i linje med FN:s och Europadomstolens krav (oskyldig tills motsatsen bevisats i LAGLIG domstol). Regeringen behandlar och skyddar de sina i linje med detta. Alltså, dom få av folkets TJÄNARE (tjänstemän) som åtalas.

.

































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar