fredag 13 juli 2012

Fascist-regeringens nyttiga idiot Maria Persson Löfgren lägger ut propaganda mot Ryssland

Brottslingen Maria Persson-Löfgren glömmer städa framför egen dörr


Typiskt den svenska fascist-pedofil regeringens propaganda via sina kreatur som pekar finger mot Ryssland och påstår att Ryssland begår brott mot mänskliga rättigheter när Sveriges regering är den stat som dömts flest gånger av FN:s tortyrkommitté för brott mot mänskliga rättigheter. Horungen Maria Persson-Löfgren glömmer bort att nämna i sin skitartikel (se nedan) att regimen i Stockholm stängde SD:s hemsida år 2006 och att fascist-regimen med tysken Fredrik Reinfeldt i spetsen försökte under juni månad 2011 stänga corruptio-bloggen... två gånger!

Att Sveriges regering mars 2012 försökte att få igenom ny lag som förbjuder fotografering på allmän plats... ja det är ännu en fascist-stats grej som Sveriges Radios Maria Persson-Löfgren glömt att nämna i sin propaganda-artikel. Det var Sveriges Socialdemokratiska regering med Maj-Britt Theorin som år 1990 hotade svenska folket med fängelse ifall dem köpte parabolantenn, inte Ryssland. Sveriges Radio och Maria Persson-Löfgren finansieras med stulna pengar som tillkommer via regeringshot mot svenska folket

.


Nya kritiserade ryska lagar


Publicerat: 2012-07-13 kl 11:15 , Ekot



På kort tid har ryska parlamentet Duman röstat igenom en rad nya lagar, som kritiker anser vara direkt riktade mot oppositionen.



Idag röstar man igen om den så kallade Agentlagen och i veckan togs beslut om skärpta regler för internet.

– På tio år barnporren på nätet ökat 25 gånger, förklarar nyhetsankaret i rysk statlig tv om varför den nya internetlagen behövs.

Att stoppa barnporr har varit det främsta argumentet för Enade Rysslands genomdrivande av inskränkningarna på internet. Nätoperatörer åläggs blockera olämpligt material på internet. Ryska söktjänsten Yandex protesterar, liksom bloggsajten live.ru.

Oppositionen ser lagen som ett sätt att stänga ned anti-Kremlsidor på nätet i Facebook eller på Twitter. En domstol eller federal myndighet ges rätt att stänga ned en internetsida.

Nyligen togs beslut om en lag som ska förbjuda förtal och skvaller. Och idag tas det sista beslutet om den hårt kritiserade så kallade Agentlagen. En lag som tvingar organisationer med utländsk finansiering att kallas för utländska agenter eller böta upp till en miljon rubel.

Internationella människorättsorganisationer, som Amnesty och FN, har kritiserat lagen. Men en av initiativtagarna försvarar lagen.

– Om ni försvarar medborgarrättigheter så kan ni inte vara emot denna öppenhet. Men om ni har någon politisk agenda då är det en annan sak, säger Enade Rysslands Irina Jarovaja.

Enligt henne är det, precis som i övriga demokratier, ryssars rätt att veta vem som finansierar en organisation och varför. Den ryska oppositionen anser att de, snabbt klubbade, nya lagarna är första steget mot att kväsa oppositionen helt i Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar