lördag 18 oktober 2014

Rullstolsmannen har helt rätt - Åklagaren Eva Kokkonen är både kriminell och galen - Det gäller också Sveriges urusla "journalister"

Rullstolsmannen har helt rätt - Åklagaren Eva Kokkonen är både kriminell och galen - Det gäller också Sveriges urusla "journalister"

Åklagare Eva Kokkonen påstår att ingen får kritisera Sveriges regering och dess tjänstemän.

Enskild har rätt att sprida sina åsikter om staten och statens kreatur vilka INTE är person utan tjänstemän. Sveriges totalt värdelösa och korrupta "journalister" har ingen utbildning och förstår inte vad som menas med demokrati och mänskliga rättigheter.

Det är åklagaren Kokkonen som begår brott genom att påstå att enskild begår brott för att enskild använder sin rätt att sprida åsikter om statsanställda. Kokkonnens födelsedatum är allmän handling och inte hemliga uppgifter. Det är inte olagligt att blogga om tjänstemäns födelsedatum, det är sjukt att så många Svenssons verkligen är så sjuka i huvudet att dem tror att Sveriges nazist-regering har rätt i att förbjuda folket att prata om andras födelsedatum.

Sveriges befolkning är på god väg att bli världens första Zombies. Ett folk som är mentalt döda men går omkring som om allt är okej.

Nedan kan Ni läsa en artikel skriven utav en obildad varelse som går regimens ärenden och dummar ner ett redan nerdummat folk som hjärntvättats utav sekten SVT och SR i 60 år.

Men inte konstigt att Metro slickar maktens anus, Metro har jagat svenska folkets plånböcker (Presstöd) i många år.


"rullstolsmannen" – hängs ut anonymt

7 oktober "Rullstolsmannen" Lars Wallin lurade staten på 13,5 miljoner kronor, men har rymt utomlands. Nu har det på en mystisk sajt börjat läggas ut personuppgifter om de som var inblandade i hans fall. 

50-årige Lars Wallin, den så kallade "rullstolsmannen", skulle ha börjat avtjäna sitt straff ifjol, men har flytt utomlands. Han misstänks nu ligga bakom en sajt som hänger ut myndighetspersoner och journalister som hanterade hans fall, skriver Östgöta Correspondenten.
Den 50-årige mannen reste världen runt och kunde ses stå och gå på sina semesterbilder, trots att han officiellt skulle vara rullstolsburen. Han och hans tre assistenter, däribland hans bröder, dömdes alla mot sitt nekande för bedrägeri och bidragsbrott i Göta hovrätt 2012.
En domare, flera polismän, kammaråklagaren och en journalist samt många vittnen i utredningen hängs nu ut med namn, och i vissa fall bilder och hemadresser.
Kammaråklagare Eva Kokkonen, som åtalade Wallin och drev fallet i tingsrätten och hovrätten, är en av de kartlagda, skriver Corren. På sajten står det bland annat att hon skulle vara korrupt och galen.
– Det är klart att det är väldigt besvärande. Framför allt när det är personuppgifter, det är direkt brottsligt. Man får inte lägga ut personuppgifter hur som helst, det är brott mot personuppgiftslagen. Sedan får man inte anklaga mig för brott om jag inte begått något. Det är förtal om inte annat, att påstå att jag är korrupt, säger Eva Kokkonen till tidningen.
Hon tror att det är "rullstolsmannen" som ligger bakom uthängningen.
– Det är jag ganska övertygad om. Han har lagt ut sådant här om mig tidigare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar