fredag 22 november 2013

GÄNGEN KOMMER ATT SKJUTA IHJÄL POLISCHEFER OCH ANDRA LANDSFÖRRÄDARE

Bara en fråga om vilken dag gängen vaknar upp och inser att dem har rätt att döda polischefer och andra stats-fascister som begår landsförräderi mot svenska folket

Svenska poliser är inget annat än landsförrädare styrda utav vapenlangare och heroinlangare vilka kallar sig "Regeringen". Sveriges polischefer är köpta kriminella fittor som mutas av barnmördare Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Beatrice Ask och andra kriminella organiserade missfoster.

Polischefer kommer att jagas gripas och avlivas som den ohyra dem är
Corruptio-journalist har aldrig fel... inom kort kommer landsförrädare vilka kallar sig för polischef att mördas i sina hem eller på gatan. Gängen har fått nog av landsförrädarna som driver barnmördares och heroinlangarnas kriminella system i Sverige. Sveriges polischefer är fega små horungar vars dagar är räknade.

Tidigare i år drabbade lediga poliser samman med personer som har kopplingar till mc-gäng. Enligt uppgifter till GT rörde det sig om personer tillhörande en undergruppering till Hells Angels.
Storbråket och slagsmålet ägde rum på restaurang Incontro vid Svenska mässan i Göteborg natten mot lördagen den 13 april. Polisen larmades dit strax efter midnatt. Händelsen beskrevs av vittnen som ett hårt slagsmål.
– Helvetet bröt lös. Folk slog varandra ordentligt, folk låg på marken, det var ett riktigt, riktigt stort slagsmål. Vakterna fick bända loss dem från varandra, sa en person som fanns på Incontro till GT i våras.

Skulle utredas

Flera personer som var inblandade i slagsmålet omhändertogs.
– Vi omhändertog tre av de tiotal mc-relaterade personerna. De är inte misstänkta eller anmälda för något mig veterligen, sa polisens presstalesman Björ Blixer till GT i april.
Kort därpå uppgav polisen att händelsen med stor sannolikhet skulle utredas.
Men händelsen har inte lett till något åtal och ingen åklagare har kopplats in. När GT ringer upp Sven Alhbin, länskriminalpolisens chef som i våras sa att man skulle titta närmare på vad som hänt, så minns han ärendet.
– Det var en polis som anmälde att han blivit slagen i ansiktet, så mycket vet jag, säger han och tillägger att den anmälan är avskriven.

Oklart varför det avskrevs

Länsordningspolisens chef Robert Karlsson var till en början inkopplad, eftersom det enligt initiala uppgifter var poliser från piketen som varit inblandade i bråket. Men detta stämde inte, och Robert Karlsson vet inte heller vad som hänt med ärendet.
– Jag jobbar som avdelningschef och det är 830 anställda, jag har inte den kollen, var den utredningen tog vägen och vad som utreddes. Jag kommer ihåg det lite vagt. Man påstod att det var piketen som var där, men det var det inte och då var det någon annans sak att uttala sig, säger han.
– Hör av dig till mig igen om det skulle vara så att någon från länsordningspolisen som var med, men jag har för mig att det inte var så, tillägger Robert Karlsson.
Det som enligt uppgifter som GT fick i april ska ha startat slagsmålet på Incontro var att en av medlemmarna ur mc-grupperingen ska ha slagit till en av de lediga poliserna. Det var då oklart vad som ledde fram till det första slaget.
GT har sedan förra veckan sökt svar på varför utredningen blivit nerlagd.

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/05/bandidos-i-helsingborg-har-pungkulorna.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar