fredag 4 januari 2013

Partiledaren Sune Lyxell dog med skam i kroppen pga dotterns (Rebecka Montelius) affär med barnporr-Lasse och kriminella åklagare/poliser

Sune Lyxell - Partiledare som dog augusti 2012 full av skam pga att dottern Rebecka Montelius sålde sig till Sveriges horkung och elit-pedofilerna


Rebecka Lyxell-Montelius pappa var känd figur. Han dog i augusti 2012 full av skam för sin kriminella dotter som sålt sig till elitpedofilerna och till korrupta grovt kriminella åklagare och poliser för att skydda pedofil-organisation med koppling till kung Carl XVI Gustaf Bernadotte Sachse Coburg Gotha (opium-klan).



Sune Lyxell, dog med skam i kroppen pga dottern Rebecka Montelius hjälp till korrupta poliser och åklagare för att hjälpa elit-pedofilerna som är kopplade till "Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken"

Sune Emanuel Lyxell, född 10 februari 1938 i Björksele, död augusti 2012 [[1]],partiledare för Ny Framtid, som är mest känd för sin hårda EU-kritik. Han bor i Mullsjö, där han drivit den privatägda Nordiska journalisthögskolan, och har utgivit ett flertal böcker.

På 1970-talet var Lyxell engagerad i dåvarande Kristen Demokratisk Samling.
Bibliografi

Kärlek -72? En socialpsykologisk analys av samlevnaden (1967)
Operation Sverige: stödorgan för den religiöst och politiskt obundna opinionsrörelsen Operation Sverige (tidskrift 1969-1979)
Bakläxa - en kritisk genomgång av socialdemokratiskt utbildningsväsende (1975)
Operation Skandinavia (tidskrift 1980-1989)
Sanningen segrar (1988)
Rädda Sverige från EG(EU):s diktatur! (1993)

KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN OCH LÄS OM SUNE LYXELLS DOTTER REBECKA MONTELIUS.

http://corruptio.bloggsida.se/diverse/rebecka-montelius-vagrade-skriva-sanningen-om-styrd-rattegang-i-jonkoping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar