torsdag 20 december 2012

Polis Bengt Adolfsson i Älmhult – Suzanne Frank – Elisabeth Peltola – Joakim Pohlman – Mörkläggning – Teater

Älmhults polischef fortfarande på fri fot trots att han mördat 40 personer genom att lyda Thomas Bodströms order från år 2001


.

Ingen av polisens civila infiltratörer och ingen gängmedlem som köpt vapen av Sven-Erik Ahlberg fick blandas in i utredningen kring Växjö vapenhärva (Grimslövshärvan).

- Så löd ordern från justitiedepartementet/Thomas Bodström till åklagare Christer Johansson/Yvonne Rudinsson (Växjö), poliser Hans Emanuelsson/Bengt Adolfsson (Växjö/Älmhult), och till polis Torbjörn Larsson (Sandviken).

Utredarna i Växjö/Älmhult/Sandviken följde den illegala ordern från regeringen via polisledningen (Leif Jennekvist/Ali Lindholm/Sten Heckscher) som hittills lett till att 40 personer har dödats med vapen som kunde ha säkrats av ärlig polis, men gjordes omöjligt pga ordern från Thomas Bodström till utredare.

Göteborgs-polisens (Per Ottosson/Sven Alhbin) civile grovt kriminelle och psykiskt sjuke infiltratör, Sinisa Nikolic Markovic (Juggen i FUP), köpte fler än 150 vapen av Ahlberg med finansiell hjälp av kumpanen Jouni Kurttio från Halmstad (Halmstadsmannen i FUP). Dessa vapen såldes vidare och ett utav vapnen hamnade i händerna på Knutbypastorn Helge Fossmo och hans kumpan Sara Svensson. 23-åriga Alexandra Wikström Fossmo sköts ihjäl i början av år 2004 med en revolver som bl.a. Älmhults polischef vägrade att säkra för att blidka polisledningen och Thomas Bodström/regeringen.

Nedan ser Ni bilder på bl.a. polis Bengt Adolfsson och tjänstemän runt Adolfsson som spelar dumma och lägger upp en teater kring massmördaren Bengt Adolfsson så att svenska folket skall tro att allt är okej i samhället och vid Polismyndigheten.







"Kommunalråd Elizabeth Peltola. Elizabeth lyfte fram det positiva i att Polis, Räddningstjänst och Ambulans nu blir "sambo" i Blåljushuset, och att detta leder till förbättrad service för medborgarna. Hon tackade för mycket gott samarbete mellan Älmhults kommun, Landstinget, Polisen och Räddningstjänsten. Suzanne Frank, landstingsråd, talade om vikten av att samordna Polis, Räddningstjänst och Ambulans på ett ställe. Det blir en bra gemenskap som leder till ett bättre samarbete. Joakim Pohlman, vice ordförande i Polisstyrelsen. Han berättade om förbättringarna med det nya Blåljushuset".

Klicka här och läs om Sveriges största skandal genom tiderna som avslöjats av corruptio-journalist (pdf).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar