lördag 18 februari 2012

SVERIGES REGERING ÄR INVOLVERAD I HEROIN-AFFÄRER SEDAN 1983

SVENSKA SKATTEBETALARE TVINGAS ATT BEGÅ GROVT NARKOTIKABROTT FÖR ATT WALLENBERG M.FL. SKALL KUNNA SÄLJA VAPEN TILL LÄNDER SOM BETALAR VAPNEN MED KNARKPENGAR!


Sveriges medborgare tvingas av fascist-pedofilerna (Regeringen) att ge pengar (Bistånd) till diverse heroinlangare och knarkkarteller för att Bofors skall kunna sälja fler vapen. Reinfeldt beslutade år 2007 att öka biståndet till heroinbaronen Hamid Karzai med 500 miljoner per år. Du Svensson är en knarklangare vare sig du vill eller ej.

Den första kända heroin/vapen-affären Sveriges regering och Bofors gjorde var år 1983 då massmördar-regimen i Burma köpte vapen för 180 miljoner och betalade Wallenberg/Olof Palme med opium/heroin-pengar. Burma var då världens största opium-producent. Sedan 1985 produceras 95 procent av allt opium i Afghanistan. Det är anledningen till varför Sveriges regering årligen ger 500 miljoner till Hamid Karzai. Av samma anledning har Sveriges regering satt SWEBAT i Afghanistan för att hindra Talibaner från att bränna ned opium-fälten vilket dom gjorde 1999 och fram till oktober 2001 då Sveriges regering finansierade USA:s bombning/massmord på Talibaner.

Turkiets ekonomi kollapsade år 2000 pga att Talibanerna förbjudit afghansk opium-odling och därmed kunde Turkiska regeringen/militären inte langa 1500 ton heroin per år som dem gjort sedan 1985. George Bush försökte att ge Brussel order om att omedelbart göra Turkiet till EU-medlem så att Turkiet kunde återhämta sig genom EU-bidrag, men det misslyckades. Rollen att dra in Turkiet i EU togs över av heroinlangarna Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt år 2007. Kosovo gjordes fritt från Serbisk militär och polis år 2001 för att afghanskt heroin skall kunna flöda fritt från Turkiet genom Kosovo och vidare i Europa. Sveriges regering var först med att finansiera krig i Kosovo och rösta för ett “fritt Kosovo”.

.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gOMvXngEHmw

HEROIN – BOFORS


http://corruptio.blog.com/2011/12/30/bush-bernadotte-saxe-coburg-gotha-opim-heroin-vietnam-afghanistan/

http://corruptio.blog.com/2011/11/28/pontus-hubinette-nyttig-idiot-afghanskt-heroin-kosovo-bofors-wallenberg/

http://corruptio.blog.com/2012/01/09/for-varje-gram-kokainheroin-du-koper-gar-100-kronor-till-wallenberg-co/

http://corruptio.blog.com/2011/04/30/desto-hardare-narkotikalagar-ju-mer-inblandad-ar-staten-i-narkotikahandel/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar